Vingårdstur

Med buss tar vi oss en bit inåt landet där vi passar på att besöka en av de bästa vingårdarna som blivit något av en favorit för våra återkommande gäster. På denna gård lagas det dessutom ypperlig Italiensk mat. Vill man, finns det tillfälle att äta på det sätt som Italienska familjer gör då de träffas tillsammans. All mat lagas medan man är där och kommer från de egna odlingarna, liksom vinet från de egna plantorna.

Vårt besök börjar med att vi välkomnas av familjen inne i cantinan där de presenterar sin gård och sig själva. Vi provar ett flertal av de viner som de producerar och till detta njuter vi av en riklig måltid på Italienskt vis.


Innan vi beger oss ut mot kusten igen ges det möjlighet att handla med sig vin direkt från gården till bra priser.

Avresa: Torsdag eftermiddag, ca 18.00 beroende på ort.
Återkomst: ca kl 23.00, dock stannar vi så länge vi har trevligt och kan äta & dricka i lugn och ro samt ha tid för inköp
Pris:  520 kr/vuxen,   260kr/barn mellan 3-14 år.
I utflykten ingår bussresan, svensktalande reseledare, provning av flera olika sorters vin samt all mat (många olika förrätter dvs antipasti, olika sorters pasta eller risotto dvs primi piatti, secondi piatti med huvudrätt baserad på olika sorters kött och tillbehör samt efterrätt och kaffe. Till de yngre serveras läsk eller juice samt vatten till maten).

Boka er vingårdstur nu, välj er semesterort.

OBS! Då detta arrangemang enbart har ett begränsat antal platser bekräftas er anmälan och plats senast tisdag förmiddag aktuell vecka!

Boka Vingårdstur från Caorle nu!Boka Vingårdstur från Bibione nu!       Boka Vingårdstur från Altanea nu!