Steg 1 - Utflykt (1 av 3)

Vingårdsutflykt med middag

Inga datum finns för Utflykten!
Datum:   Select date

Antal deltagare:
Vuxna
Barn (5-14år)
Småbarn

Vingårdsutflykt

OBS! Nätbokningen stängs på måndagen i aktuell vecka. Därefter tar vi emot bokningar nere på ort via telefon eller på våra servicetider. Anmälan och betalning vill vi ha senast 19.00 på måndagen innan avresa.

Efter att ha tillbringat ett par härliga dagar på stranden och kanske ätit middag på någon av restaurangerna i stadens gränder ges på torsdag tillfälle att ta del av
”det riktiga” Venetos mat- och vinkultur.

Med buss tar vi oss en bit inåt landet där vi passar på att besöka en av de bästa vingårdarna som blivit något av en favorit för våra återkommande gäster. På denna gård lagas det dessutom ypperlig Italiensk mat. Vill man, finns det tillfälle att äta på det sätt som Italienska familjer gör då de träffas tillsammans. All mat lagas medan man är där och kommer från de egna odlingarna, liksom vinet från de egna plantorna.

Vårt besök börjar med att vi välkomnas av familjen som tar emot oss inne i cantinan där de presenterar sin vingård och sig själva. Vi provar ett flertal av de viner som de producerar och till detta njuter vi av god och rikligt med mat.

Innan vi beger oss ut mot kusten igen ges det möjlighet att handla med sig vin direkt från gården till bra priser.

Avresa: Torsdag, ca 18.00 (beroende på ort).
Återkomst: ca kl 23.00, dock stannar vi så länge vi har trevligt och kan äta&dricka i lugn och ro samt ha tid för inköp
Pris: 520kr/vuxen, 260 kr/barn mellan 3-14 år. Yngre barn åker med gratis.

I utflykten ingår bussresan, svensktalande reseledare, provning av viner samt all mat (antipasti, primi, secondi+dessert) inklusive kaffe, vatten. Läsk eller juice samt vatten till de yngre.


*EasyWay förbehåller sig rätten att ställa in arrangemanget vid för få bokningar. I så fall återbetalas hela beloppet för utflykten.


Teknisk arrangör:

EasyWay Travel Support AB

Box 17108

200 10 MALMÖ

org nr 556293-9248

info@easyway.se