Steg 1 - Utflykt (1 av 3)

Venedig

(För att gå fram o tillbaks i bokningen klicka på pilarna i nederkant)

Inga datum finns för Utflykten!
Datum:   Select date

Antal deltagare:
Vuxna
Barn (2-14år)
Småbarn

Passa på att upptäcka Venedig, en av världens mest romantiska och mytomspunna städer.

OBS! Nätbokningen stängs på lördagen inför aktuell vecka. Därefter tar vi emot bokningar nere på ort via telefon eller på våra servicetider. Anmälan och betalning vill vi ha senast 13.00 på tisdagen innan avresa.

Venedig är en verkligt magisk plats på jorden och spännande att besöka både för stora och små. Följ med oss till La Serinissima som venetianarna själva kallar Venedig – och se denna fantastiska stad med egna ögon!

På morgonen startar vi dagen med en bussresa. Där passar vi på att berätta om Venedigs mäktiga och tusenåriga historia. När vi kommer till ”vår” hamn går vi ombord på en privat båt som tar oss genom den berömda lagunen in i Venedig. Vi berättar lagunens spännande historia och ni får också chans att se lite närmare på projekt Moses – projektet med de stora stålportarna som ska skydda staden vid översvämning.

Väl framme i Venedig ger vi oss ut på en rundvandring som är lite utöver det vanliga! Du får se allt man ”måste se” i Venedig, men vi tar er också med till ”vanliga” bostadskvarter, den gamla örlogshamnen, Venedigs ”lutande torn” och andra mer undangömda eller historiska pärlor. Rundvandringen är rolig och omväxlande – och passar både stora och små…

Efter rundturen tipsar vi om några bra lunchrestauranger och ni har möjlighet att flanera på egen hand i ett par timmar, normalt sett mellan 11.30 - 15.30. Vi hjälper gärna till att boka in gondolturer för er som är nyfikna på att se mer av Venedig från vattnet! Med en gondol kommer du långt in i Venedigs smala och unika ”kanalgator” och ”kanalgränder”. Många palats och byggnader ligger precis vid kanalerna och kan bara ses från en båt. Gondolerna är 11 meter långa och byggda för hand!

Avresa: Varje onsdag morgon*
Återkomst ca kl 18.00.
Pris: 488kr/vuxen, 244kr/barn upp till och med 14 år.
Barn under 2 år åker med gratis i föräldrarnas knä.

I utflykten ingår bussresa, båtresa tur och retur Venedig och svensktalande reseledare. Vi tar upp beställning på gondolturen under bussresan på morgonen.*EasyWay förbehåller sig rätten att ställa in arrangemanget vid för få bokningar. I så fall återbetalas hela beloppet för utflykten.

Teknisk arrangör:

EasyWay Travel Support AB

Box 17108

200 10 MALMÖ

org nr 556293-9248

info@easyway.se